Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 613.2
Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně
Procházková, Kamila
Další původce: Škarková-Vydrová, Tereza pht
Nakladatelské údaje: V Brně : CPress, 2021
Rozsah: 103 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN: 978-80-264-3504-4
Věcné téma: instantní jídla
Věcné téma: sušení potravin
Věcné téma: instant meals
Věcné téma: food drying
Forma/žánr: kuchařské recepty
Forma/žánr: příručky
Forma/žánr: cookbooks
Forma/žánr: handbooks and manuals
Klíčová slova: zdravá výživa, recepty, bezlepkové, bezlaktózové, vegetariánské, veganské
Nedostupné

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav
Připravujeme 613.2 239436 Nedostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Připravujeme 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.